Σχολή Θαλασσίων Σπορ

Το Καράβι του Σχοινιά βρίσκεται σε έναν πανέμορφο παραθαλάσσιο χώρο με ιδανικές συνθήκες για θαλάσσια σπορ. Στη Σχολή θαλασσίων σπορ, αναγνωρισμένη από τη Γεν. Γραμ. Αθλητισμού, αρχάριοι και προχωρημένοι λάτρεις του windsurfing, μαζί με τη βοήθεια και τη καθοδήγηση των εκπαιδευτών, «μπαίνουν» βαθιά στα μυστικά του συναρπαστικού αυτού αθλήματος. Στη Σχολή παρέχονται ιδιαίτερα ή και ομαδικά μαθήματα για αρχάριους, μεσαίου επιπέδου ή προχωρημένους σέρφερς τα οποία είναι ωριαία και γίνονται από έμπειρους εκπαιδευτές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία σε simulator και πρακτική μαζί με τον εκπαιδευτή. Το νερό έξω-έξω μπροστά στη Σχολή είναι ήρεμο σχεδόν όλη την ημέρα, ώστε οι αρχάριοι να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε άνετο και ασφαλές περιβάλλον.

Συνθήκες

Οι πλέον κατάλληλες ώρες για τους αρχάριους είναι νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, αυτό όμως εξαρτάται από την διεύθυνση του αέρα που επικρατεί. Το μεσημέρι συνήθως ο αέρας γίνεται πιο δυνατός λόγω του θερμικού φαινόμενου, ευνοώντας έτσι τους πιο προχωρημένους σέρφερς. Ο εξοπλισμός τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ φιλικός προς τον χρήστη, εφόσον πλέον οι σανίδες είναι πολύ φαρδιές και με πολύ όγκο ώστε να παρέχουν σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στον αναβάτη και τα πανιά είναι μικρά και πολύ ελαφριά. Οι αρχάριοι έτσι δεν ανησυχούν συνεχώς να μην πέσουν στο νερό, παιδεύονται πολύ λιγότερο και μαθαίνουν ευκολότερα. Για να ικανοποιηθούν όλα τα επίπεδα αθλητών και όλες οι ηλικίες, η Σχολή windsurfing εξοπλίζεται κάθε χρόνο με τις καινούργιες σειρές από σανίδες και πανιά.

Προετοιμαστείτε

Για αναλυτική πρόγνωση καιρού στο Καράβι, πατήστε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο windsurfing@karavi.gr .

windsurfing